A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661854.0734.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

COD GALBEN de vant si ninsori in nordul tarii si la munte. Temperaturile scad pana la -10 grade
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-11-2013, ora 09:02

COD GALBEN de vant si ninsori in nordul tarii si la munte. Temperaturile scad pana la -10 grade

Articol de Madalina Irimia

Suntem in plin cod galben de vant si ninsori incepand de luni dimineata, in nordul tarii si la munte. De marti, vremea rea se va instala si in sud, scrie stirileprotv.ro.

Meteorologii anunta ca, din luni dimineata, vremea se va raci accentuat si va ninge pana joi la munte si in Maramures, nordul Crisanei si al Moldovei si local in Transilvania.

Vantul va bate cu putere si cele mai scazute temperaturi, de aproximativ minus 10 grade Celsius, vor fi in estul Transilvaniei.

La munte si, trecator, in nordul Moldovei, viteza vantului la rafala va depasi 70 - 80 kilometri pe ora, viscolind ninsoarea.

In cursul zilei de luni, precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare in toate masivele montane, precum si in regiunile vestice, nordice si centrale.

In Carpatii Meridionali si Orientali, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20 de litri pe metrul patrat. Marti si miercuri, va mai ninge in sud-vestul si, pe alocuri, in sudul tarii.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: vant, ninsoare, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii