A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830070.3469.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

COD GALBEN de ploi si descarcari electrice in aproape toata tara. In unele zone va cadea si grindina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-08-2015, ora 12:01

COD GALBEN de ploi si descarcari electrice in aproape toata tara. In unele zone va cadea si grindina

Articol de Cristian Amariei
Dupa o saptamana de temperaturi caniculare ce au depasit 36 de grade Celsius, vremea se schimba radical.

Cod galben de ploi si descarcari electrice in aproape toata tara
Meteorologii au emis avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice, in intervalul 17 august, ora 16:00 - 18 august, ora 23:00.

In perioada mentionata vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata in zonele deluroase si montane, precum si in nordul, nord-estul, centrul si local in sud-estul tarii. Astfel, temporar se vor semnala averse, descarcari eletrice, caderi de grindina si intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie.
Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20l/mp si izolat, cu precadere in zona de munte, 40-50l/mp. Pe arii restranse va cadea grindina.

Pagubele produse de furtuna in vestul tarii

De duminica seara, intreaga tara se afla sub informare meteorologica de vijelii, ploi torentiale si descarcari electrice, iar natura s-a dezlantuit deja in vestul tarii.
In judetul Arad, pe o buna bucata de pe autostrada A1, panourile reflectorizante au fost rupte de vantul puternic. Zeci de soferi au facut pana, pentru ca suruburile cu care erau prinse au ajuns pe sosea si au strapuns cauciucurile. Iar In Timisoara, o casa s-a aprins dupa ce a fost lovita de fulger.

In Arad, furtuna s-a pornit cu putin inainte de ora 20:00, iar vantul a fost de-o intensitate atat de mare incat a inclinat copacii pana la pamant. O situatie periculoasa a avut loc pe autostrada A1 in apropiere de Naldlac.

Vantul extrem de puternic a rupt panourile antiorbire pe zeci de metri intre Pecica si Nadlac, iar circulatia masinilor a fost ingreunata mai bine de jumatate de ora.
Bucatile de metal cu suruburile iesite in afara s-au imprastiat pe toata soseaua, iar cum circulatia nu a fost blocata, zeci de soferi au facut pana. Toti erau opriti pe banda de urgenta.

Administratorii autostrazii Nadlac-Arad au intervenit abia la cateva ore dupa ce panourile au fost imprastiate pe sosea. Unii dintre soferi spun ca ii vor da in judecata pe cei responsabili, pentru ca n-au luat masuri de siguranta la timp.
Si in Timisoara, vremea rea a creat necazuri. O familie a ramas pe drumuri dupa ce un fulger a aprins dintr-o data acoperisul casei.

"S-a extins repede. Nu e vorba ca s-a extins, dar au stins in partea aia, s-o aprins in partea cealalta..."

Misiunea pompierilor a fost cu atat mai dificila cu cat acoperisul era construit jumatate din tigla, jumatate din tabla, iar focul abia a putut fi lichidat.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: cod galben, ploi, vijelii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  17.08.2015 23:11

Am finalizat de curand un CURS GRATUIT ONLINE DE DEZVOLTARE PERSONALA si sunt foarte entuziasmat de informatiile primite si perspectivele oferite! Va propun si voua accesarea acestui curs. Finalizarea cursului va da posibilitatea inceperii unei ACTIVITATI DESFASURATE CU AJUTORUL CALCULATORULUI, activitate ce va poate aduce VENITURI SEMNIFICATIVE, IN FUNCTIE DE GRADUL DE IMPLICARE. Totodata, absolvirea cursului va poate oferi si o SCRISOARE DE RECOMANDARE pe care o puteti atasa CV-lui vostru. Daca sunteti interesat, trimiteti textul ,,info’’ la adresa: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii