ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-02-2013, ora 15:52

CNA: Fara filme erotice, horror si extrem de violente la televizor, inainte de ora 1.00

Articol de Madalina Irimia

Filmele erotice, horror, de o violenta extrema si programele sponsorizate de producatorii de bauturi spirtoase vor putea fi difuzate pe posturile TV numai de la ora 01.00 (fata de ora 24.00 in prezent) pana la ora 06.00, potrivit unei prevederi dintr-un proiect de Decizie, adoptata marti de CNA.

Proiectul de Decizie este discutat pentru prima data de membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA), in sedinta de marti. Unele dintre prevederile proiectului au fost deja adoptate de membrii CNA in momentul difuzarii acestei stiri.

Potrivit proiectului de Decizie, "programele „18” se difuzeaza numai in intervalul orar 01.00 - 06.00 si vor fi insotite permanent de un semn de avertizare reprezentand un cerc de culoare alba, iar in interiorul acestuia, pe fond transparent, numarul 18 de culoare alba".

In prezent, legislatia audiovizualului prevede ca "programele „18” se difuzeaza numai in intervalul orar 24.00 - 06.00 si vor fi insotite permanent de un semn de avertizare reprezentand un cerc de culoare alba, iar in interiorul acestuia, pe fond transparent, numarul 18 de culoare alba".

Integral pe mediafax.ro

Foto: usedandnewgamingdevices.blogspot.com

     
Tag-uri: filme, CNA, TV
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii