A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832003.0799.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CLASA PREGATITOARE 2014. Cum se va face inscrierea anul viitor?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-09-2013, ora 16:06

CLASA PREGATITOARE 2014. Cum se va face inscrierea anul viitor?

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a vorbit intr-un interviu acordat Agerpres despre cum se va face inscrierea in clasa pregatitoare anul viitor.

"Voi pastra sistemul, vom incerca sa il mutam ceva mai devreme, inscrierile sa inceapa un pic mai devreme. Sistemul informatic si principiile de inscriere la clasa pregatitoare se vor introduce si la gradinita", a declarat ministrul.

Acesta a mai spus ca anul acesta s-a vorbit in acest an de componenta de miscare in scoli.

"Stiti ca deja s-au facut modificarile necesare in programele din ciclul primar. Acum introducem modificarile necesare pentru V-VIII si IX-XII. Nu puteam sa o facem mai devreme pentru ca procesul de incadrare pe posturi deja incepuse, dar noi vom da semnalul de acum. In septembrie - octombrie scolile trebuie sa se pregateasca pentru anul viitor pentru a acoperi si aceasta componenta. Discutii pe marginea acestui subiect avem din luna ianuarie. Au trecut opt luni, am luat unele masuri care se puteau lua, iar celelalte le vom lua astfel incat lumea sa fie pregatita pentru implementarea acestora pentru ca altfel degeaba adopti decizia pe hartie daca ea nu are posibilitatea practica de a fi pusa in aplicare", a mai spus ministrul.

Sursa: realitatea.net

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii