A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662372.2244.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CIA pregateste un atac cibernetic impotriva Rusiei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-10-2016, ora 13:09

CIA pregateste un atac cibernetic impotriva Rusiei

Articol de Madalina Irimia
Agentia Centrala de Informatii (CIA) a Statelor Unite pregrateste un atac cibernetic major impotriva Rusiei, ca raspuns la furtul de informatii confidentiale al hackerilor de la Moscova de la Comitetul Democrat National si institutiile afiliate acestuia, potrivit informatiilor publicate de Fox News.

Vicepresedintele american, Joe Biden, a declarat pentru NBC News ca Statele Unite vor transmite un mesaj presedintelui rus, Vladimir Putin. Biden a spus, de asemenea, ca un eventual atac cibernetic va veni „la momentul pe care noi il vom alege si in contextul in care va avea cel mai mare impact”.

Exista informatii conform carora oficialii din domeniul informatiilor au fost rugati sa se prezinte la Casa Alba cu idei pentru o operatiune cibernetica clandestina menita sa „faca de rusine” Kremlinul.

„Am ezitat intotdeauna sa folosim o serie de masuri pe care le avem, dar aceasta este o decizie potica. Daca cineva decide ca ne-a ajuns ceea ce ne fac rusii, sunt o multime de lucruri pe care le putem face”, a declarat pt NBC unul dintre fostii ofiteri ai CIA.

Saptamana trecuta Statele Unite au acuzat Guvernul rus de producerea unui atac cibernetic la baza de date a Comitetului National Democrat. Raportul prezentat de CIA arata ca hackerii au folosit site-uri precum DCLeaks sau WikiLeaks. Apare de asemenea numele de utilizator Guccifer 2.0, ceea ce ii face pe oficialii americani sa isi indrepte atentia catre Rusia.

„Credem, bazandu-ne pe motivatia si sensibilitatea acestor eforturi, ca doar oficialii de cel mai inalt rang din Rusia ar fi putut autoriza astfel de activitati”, se arata in comunicatul CIA.

La inceputul acestei saptamani Vladimir Putin a negat orice implicare in acesta actiune si a sustinut ca mai importante sunt informatiile descoperite decat modul in care au fost obtinute acestea.

Candidatul democrat la presedintia SUA, Hillary Clinton, a declarat ca furtul acestor informatii arata ca serviciile de informatii rusesti incearca sa il ajute pe contracanditatul ei, Donald Trump, sa castige alegerile de luna viitoare. CIA pregateste un atac cibernetic impotriva Rusiei

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  03.06.2017 02:05

wh0cd534961 Nolvadex

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii