A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830822.7478.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CFR Calatori vrea o politica de low-cost in transportul de calatori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
21-04-2013, ora 17:02

CFR Calatori vrea o politica de low-cost in transportul de calatori

Articol de Cristian Amariei

CFR Calatori ar putea implementa o politica de low-cost in transportul de calatori, in prezent fiind in analiza un astfel de program, a declarat, duminica, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

Acesta a precizat ca i-a placut ideea presedintelui Consiliului de Administratie al companiei CFR Calatori, Alexandra Gatej, de a implementa in transportul feroviar de calatori un program de genul "sa mergi cu zece lei la mare".

"Alexandra Gatej, o persoana pe care o apreciez, a venit cu o idee care mi-a placut foarte mult - si se vede ca experienta din managementul privat o ajuta - aceea de a face un program sa mergi cu 10 lei la mare.

Poate este exagerat cu 10 lei... Un gen de low-cost. Exact asta mi-a spus: ca va incerca sa studieze politicile de low-cost din aviatie si sa vedem daca nu putem implementa o politica de low-cost si in transportul de calatori, mai ales ca, daca suntem corecti cu noi, ar trebui sa fie cam low-cost transportul nostru de calatori. Eu ma bucur ca a propus un astfel de program, sper sa si tina", a spus Fenechiu, la Pro TV.

Sursa: agerpres.ro

Foto: twelvejournals.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii