A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664214.4425.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CEAI si MEDICAMENTE. Cele mai PERICULOASE COMBINATII
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2013, ora 07:05

CEAI si MEDICAMENTE. Cele mai PERICULOASE COMBINATII

Articol de Madalina Irimia

Ai putea crede ca ceaiurile completeza perfect beneficiile medicamentelor si le consideri esentiale pentru mentinerea sanatatii, dar lucrurile nu sunt intotdeauna atat de frumoase cum par la prima vedere, scrie sanatate.ele.ro.

Ceaiul de sunatoare interfereaza cu medicamentele pentru raceala

Ceaiul de sunatoare este sanatos si benefic daca ai nevoie de un calmant natural, insa ar trebui sa stii ca este contraindicat in cazul in care iei medicamente pentru raceala. De asemenea, combinatia de ceai de sunatoare cu medicamente pentru hipertensiunea arteriala poate fi periculoasa, intrucat substantele din planta provoaca ingustarea vaselor de sange. Medicii te sfatuiesc sa eviti consumul de ceai de sunatoare si daca suferi de ulcer, deoarece anuleaza efectul medicamentelor prescrise pentru ameliorarea bolii.

Ceaiul verde interfereaza cu medicamentele pentru insuficienta cardiaca

Ceaiul verde este o mica vedeta printre toate celelalte ceaiuri. Are proprietati antioxidante, mentine frumusetea pielii, detoxifica organismul de substantele nocive, are efect tonic si te ajuta sa slabesti. Dar ceaiul verde nu este indicat tot timpul. Daca ai insuficienta cardiaca sau alte forme de cardiopatie ischemica, nu trebuie sa bei ceai verde deoarece poti declansa alte afectiuni.

De asemenea, ceaiul verde este contraindicat in cazul in care iei anticonceptionale orale, deoarece pilulele pot prelungi perioada in care cofeina ramane in organism. Nu toate pilulele contraceptive au efecte nedorite in combinatie cu ceaiul verde. Cel mai bine ar fi sa intrebi farmacistul sau medicul daca substantele din pilule interfereaza cu cele din ceaiul verde.

Integral pe sanatate.ele.ro

Foto: buzznews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii