ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-12-2012, ora 04:26

CEA MAI TARE companie din lume. In fiecare an, MUTA BIROURILE PE PLAJE EXOTICE timp de o luna de zile

Articol de Madalina Irimia

David Barrett, cofondator si CEO al companiei Expensify si externalizat intreaga activitate in luna octombrie. Iar asta, scrie Business Insider, nu inseamna ca si-a inlocuit angajatii cu lucratori mai ieftini.

Barrett si dus cei peste 20 de colegi de la compania de cercetari online infiintata cu cativa ani in urma in Thailanda pentru o intreaga luna de zile, in octombrie, pentru ca acestia sa poata sta la plaja. Deja deplasarea are traditie, intamplandu-se in fiecare an, pentru ca Barrett crede ca ”nu este o metoda mai buna de a coagula o echipa”. ”Mergem pentru o luna de zile intr-un loc ce are sfanta treime: curent electric, internet si plaja. Cautam locatii nu foarte scumpe”, spune seful Expensify. Anul trecut au fost in Vietnam, iar anul acesta au mers in sudul Thailandei, la Railay Beach.

Compania tocmai angajaze in sase oameni in septembrie, chiar inainte de calatorie. La cele mai multe firme, noii angajati ar fi fost discriminati, insa la Expensify au intrat direct in campul muncii, plecand la plaja impreuna cu noii colegi. Si totusi, nu vorbim despre o initiativa corporatista clasica, nu este vorba despre o vacanta cu toate cheltuielile incluse, ci mai degraba este o calatorie de lucru. Oamenii isi duc la capat indatoririle zilnice si participa la sedinte. Expensify le plateste zborul si cateva mese, dar asta nu e mare lucru, deoarece si la sediul din San Francisco compania plateste masa angajatilor. Angajatii isi platesc singuri cazarea, unii inchiriindu-si pe perioada cand sunt plecati locuintele de acasa pentru a mai reduce din costuri.

Integral pe capital.ro

Foto: blog.expensify.com

     
Tag-uri: angajati, companie, plaja
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii