A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832548.1231.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CE SALARII primesc angajatii debutanti la BCR
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-07-2014, ora 11:10

CE SALARII primesc angajatii debutanti la BCR

Articol de Cristian Amariei

Salariul net al unui angajat full – time debutant intr-un departament de back office in cadrul BCR, venit printr-o firma de inchiriere de forta de munca, este de 800 de lei pe luna la care se adauga tichete de masa in valoare de circa 200 de lei, in functie de numarul de zile lucrate, potrivit unor surse din piata.

Salariul poate fi diferit in cazul in care personalul este angajat direct de BCR, care are in jur de 7.000 de salariati, scrie ZF.ro.

Datele de la Institutul National de Statistica arata ca bancherii continua sa fie cel mai bine platiti angajati din economie, in pofida restructurarilor care au fost facute in ultimii ani in acest sector. Salariul mediu net lunat in banci a fost de 4.000 de lei la finele lunii martie, mai mare decat salariul angajatilor din IT.

Totodata, angajatii din banci care au supravietuit valului de restructurari au avut parte si de cresteri salariale de pana la 30% in ultimii opt ani, dar acestea au fost „anulate" de mai multi factori precum inflatia.

Foto: vestic.ro

     
Tag-uri: salarii, angajati, BCR
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii