A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675123.8009.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CCR: Legea darii in plata e partial neconstitutionala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
26-10-2016, ora 10:21

CCR: Legea darii in plata e partial neconstitutionala

Articol de Cristian Amariei
Judecatorii CCR au admis marti exceptii la legea darii in plata si au respins altele, a anuntat presedintele CCR Valer Dorneanu, precizand ca se poate spune ca legea e partial neconstitutionala.

„Practic, am admis exceptia de neconstitutionalitate, s-a constatat ca sintagma «precum si din devalorizarea bunurilor imobile», sintagma care era continuta in art. 11 teza I, este neconstitutionala. Sintagma se referea la faptul ca sunt aplicabile si acelor situatii care privesc devalorizarea bunurilor imobile. Or, obiectul procesului era plata contractului, nu era vorba de bunuri imobile si din acest punct de vedere va fi eliminata aceasta sintagma", a spus Valer Dorneanu.

Presedintele CCR a adaugat ca a fost admisa partial o alta exceptie: „Am admis, de asemenea, exceptia de neconstitutionalitate si am constatat ca prevederile art. 11 teza I, raportate la art. 3, teza II, art. 4, art. 7 si art. 8 din legea 77 sunt constitutionale in masura in care instanta judecatoreasca verifica conditiile referitoare la existenta impreviziunii. Fac precizarea ca aceasta posibilitate nu o aveau instantele sesizate de banci sau de parti si de aici incolo instantele de judecata vor trebui sa aiba in vedere toate implicatiile teoriei impreviziunii, si cu privire la riscuri si la proportionalitate si la celelalte aspecte".

Continuarea pe gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  05.07.2017 05:36

wh0cd218832 Buy Abilify cheap sildenafil

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii