A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664506.521.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CAZUL BERCEA MONDIAL-MIRCEA BASESCU. Plen reunit pentru DEMISIA LUI BASESCU
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-06-2014, ora 10:03

CAZUL BERCEA MONDIAL-MIRCEA BASESCU. Plen reunit pentru DEMISIA LUI BASESCU

Articol de Cristian Amariei

Moment important, astazi, in Parlament. Senatorii si deputatii se reunesc in sedinta comuna, de la ora 10:00, pentru a dezbate scrisoarea prin care i se cere demisia lui Traian Basescu. Propunerea a fost facuta de Calin Popescu Tariceanu si are sustinerea coalitiei de guvernare. Alesii spun ca seful statului trebuie sa renunte la cea mai inalta functie in stat, in urma arestarii fratelui sau. Si liberalii sustin demersul. In schimb, democrat-liberalii au anuntat ca vor boicota sedinta.

Liberalii au pregatit si depus la Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului o declaratie proprie prin care cer presedintelui sa isi dea demisia de onoare. Parlamentarii PNL cer ca declaratia lor sa fie adoptata in sedinta comuna.

"Ii cerem demisia pentru ca tara nu poate fi reprezentata in Europa si in lume de un astfel de presedinte, ale carui rude sunt cercetate penal. Politica externa si imaginea Romaniei trebuie sa fie aparate si reprezentate cu demnitate, iar Traian Basescu nu este, in opinia Partidului National Liberal, cel indreptatit, moral si politic, sa o faca", a spus Puiu Hasotti.

Liberalii au sanse zero de a-si impune textul propriu in conditiile in care opozitia nu are majoritate in conducerea Parlamentului asa ca liberalii vor fi nevoiti sa se pronunte pe solicitarea PSD.

Textul va fi diferit de ceea ce a propus initial Calin Popescu Tariceanu.

Social-democratii incearca astfel sa ii convinga si pe reprezentantii UDMR sa voteze pentru demisia presedintelui, asa cum vor face paralmentarii PSD, PC, UNPR si PPDD.

De la vot vor lipsi democrat-liberalii, care au anuntat ca boicoteaza sedinta de plen comun la care senatorii si deputatii sunt chemati sa voteze o declaratie politica prin care cer demisia sefului statului.

Sursa: realitatea.net

Foto: 9am.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii