A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661638.9506.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CATALIN MARUTA, decizie radicala. L-a dat IN JUDECATA pe Florin Chilian
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2015, ora 09:46

CATALIN MARUTA, decizie radicala. L-a dat IN JUDECATA pe Florin Chilian

Articol de Madalina Irimia
Catalin Maruta a evitat de-a lungul timpului sa se implice personal in scandalurile din showbiz, fiind una dintre vedetele care a tinut la intimitatea sa. Se pare insa ca atacul dur al lui Florin Chilian l-a determinat sa ia o decizie radicala.

Catalin Maruta a fost foarte deranjat de declaratiile facute de Florin Chilian cu privire la cariera si familia moderatorului tv. Din acest motiv a decis sa-l dea in judecata pe cantaret.

Despre Florin Chilian presa a zis de toate. De bine, ca e artist sensibil si talentat! si de rau, ca are probleme cu alcoolul si ca ar fi un om violent. Eu unul nu am zis de el nimic! Nu am facut afirmatii, acuzatii! Nu am inventat povesti dubioase pe care le-am spus sub adapostul pamfletului, constient fiind ca voi starni totusi semne de intrebare si voi mai si convinge pe cativa sa ma creada! si nici nu o voi face! Am sa las instanta sa faca dreptate si lumina. Pentru ca sunt unele lucruri cu care nu se glumeste! si pentru ca daca eu mi-am asumat statutul de persoana publica, nu inseamna ca parintii mei, care nu au facut asta, merita sa sufere! ”, a scris Maruta pe Facebook.

Mai multe pe libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii