A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832323.733.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2013, aplicatia-vedeta de ANUL NOU pentru telefoanele si tabletele romanilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-12-2012, ora 16:10

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2013, aplicatia-vedeta de ANUL NOU pentru telefoanele si tabletele romanilor

Articol de Cristian Amariei

Daca crestinii romani nu se intorc, in aceasta perioada, de la biserica fara sa fi cumparat un CALENDAR ORTODOX pentru anul 2013, credinciosii cu gadget-uri se ingrijesc de acest aspect via APP STORE.

Unele dintre cele mai descarcate aplicatii pentru smartphone-uri si tablete de la sfarsit de 2012 sunt calendarele ortodoxe - cu sau fara plata.

Intocmai ca si versiunile pe hartie, calendarele ortodoxe pentru gadgeturi ii informeaza pe crestinii romani despre toate sarbatorile din an, dar, mai ales, despre ZILELE LIBERE DIN 2013.

CALENDAR ORTODOX 2013, facut de MariusicaSRL, este una dintre cele mai populare aplicatii pentru iPhone si iPad din aceste zile. "Acesta este calendarul crestin-ortodox pe 2013. Puteti sa vedeti calendarul rapid, adica efectiv fiecare zi si crucea, sau aveti posibilitatea de a vedea fiecare sarbatoare", se arata in descrierea aplicatiei, care costa 0,89 euro.

Si site-ul CrestinOrtodox.ro se lauda cu un calendar compatibil cu "toate modelele de iPhone sau iPod touch". Aplicatia este gratuita si include si vietile sfintilor, precum si rugaciunea sau pilda zilei.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii