A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819427.2362.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CAB a decis confiscarea terenului pe care se afla sediul posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-08-2014, ora 09:52

CAB a decis confiscarea terenului pe care se afla sediul posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3

Articol de Madalina Irimia

Curtea de Apel Bucuresti a dispus vineri confiscarea mai multor proprietati, terenuri si imobile apartinand lui Dan Voiculescu, “care vor trece in patrimoniul statului libere de orice sarcini”.

Este vorba de “imobilul teren intravilan in suprafata de 29.220,03 metri patrati, situat in Bucuresti, sector 1, strada Garlei nr.1D si a constructiilor aferente”, precum si a altor doua si a constructiilor aferente acestora, in suprafata de 4.457 de mp si respectiv de 3.000 de mp, ambele situate in Bucuresti, sector 1, strada Garlei, nr. 1B.

Instanta a dispus, pentru toate proprietatile mentionate, mentinerea masurilor asiguratorii dispuse prin incheierea de sedinta din data de 01.07.2014.

Judecatorii au mai dispus confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti — Ploiesti, nr. 25 — 27, sector 1, compus din teren in suprafata de 4184,41 mp si constructie de 3.140 mp edificata pe o suprafata construita la sol de 1986,25 mp, care vor trece in patrimoniul statului liber de orice sarcini.

Magistratii au mai dispus confiscarea, de la Camelia si Corina Voiculescu, fiicele omului de afaceri, pentru fiecare dintre acestea, a aproximativ 3 milioane de lei reprezentand contravaloarea a aproape 10 milioane de actiuni detinute la SC Compania de Cercetari Aplicative si Investitii SA (fosta SC ICA SA), donate de Dan Voiculescu fiecareia.

De asemenea, instanta a dispus confiscarea, de la Dan Voiculescu, in calitate de beneficiar real al Compania GRIVCO SA la data incheierii contractului de inchiriere cu SC Romtelecom SA, a sumelor incasate cu titlu de chirie, aferente cotei de participare la beneficii/pierderi, in cuantum de 76,5% in perioada 30 iunie 2003 — 6 iunie 2006, respectiv suma de peste 3,5 milioane dolari plus TVA aferent, dar si a sumelor incasate ulterior de cele doua fiice in baza contractului de inchiriere cu ROMTELECOM, dupa preluarea actionariatului Grivco incepand cu iunie 2006, sume care se vor calcula de organele care vor pune in executare decizia.

CAB a mai dispus indisponibilizarea sechestrului asigurator, in vederea confiscarii speciale a echivalentului in lei de la data punerii in executare a dispozitiei, a sumei de peste 3,5 milioane dolari plus TVA aferent, asupra bunurilor mobile si imobile ale lui Dan Voiculescu, inclusiv asupra conturilor societatilor comerciale la care acesta figureaza ca imputernicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate in tara sau in strainatate, care se vor identifica in cursul punerii in executare.

Integral pe financiarul.ro

Foto: mondonews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii