A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664263.3918.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Burse de 1.200 de euro pentru studentii care vor sa invete in Norvegia, Islanda sau Liechtenstein
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2013, ora 10:05

Burse de 1.200 de euro pentru studentii care vor sa invete in Norvegia, Islanda sau Liechtenstein

Articol de Madalina Irimia

Ministerul Educatiei in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale lanseaza un program prin intermediul caruia ofera peste 300 de burse in valoare de 1.200 de euro pentru studii in Norvegia, Islanda, Liechtenstein in anul universitar 2013/2014.

Studentii interesati pot aplica incepand cu luna ianuarie la una dintre universitatile din cele trei tari pentru un stagiu de studiu de minimum trei luni, indiferent de domeniul in care studiaza. Criteriile de selectie au in vedere rezultatele academice si un nivel avansat de cunoastere a limbii engleze.

Bursele sunt acordate in cadrul programului „Burse si cooperare interinstitutionala in domeniul invatamantului superior”, aflat in al doilea an de implementare in Romania.

Prima oara, programul s-a derulat pe parcursul anului universitar 2009-2010 si in primul semestru al anului academic 2010-2011, cu o valoare totala de 1,1 milioane de euro.

Pentru programul din acest an au fost alocate 4,4 milioane de euro, din care 4 milioane de euro provin din partea tarilor donatoare, restul fiind cofinantare din partea statului roman.

Informatii despre programul de burse sunt disponibile pe www.see-burse.ro si pe www.eeagrants.org.

Sursa: gandul.info

Foto: lidovky.cz

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii