A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665058.763.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bursa de la Paris in scadere, dupa atacurile teroriste de vineri seara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-11-2015, ora 16:10

Bursa de la Paris in scadere, dupa atacurile teroriste de vineri seara

Articol de Madalina Irimia
Pietele bursiere europene si Bursa de la Paris sunt in scadere luni dimineata, dupa unul dintre cele mai grave atacuri teroriste din istoria Europei, transmit Bloomberg si Reuters.

Indicele principal CAC 40 au Bursei de la Paris inregistra, luni dimineata, un declin de 0,9%. Duminica, Franta a bombardat orasul sirian Raqqa, bastionul insurgentilor Statul Islamic, devenind singura putere europeana care desfasoara operatiuni masive de lupta in Irak si Siria. Statul Islamic a revendicat atentatele de vineri seara din Paris, soldate cu 132 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare foarte grava, potrivit celui mai recent bilant.

Luni dimineata, indicele bursier Stoxx Europe 600 inregistra un declin de 0,6%. Din cauza temerilor privind incetinirea redresarii economiei globale, indicele Stoxx Europe 600 a scazut saptamana trecuta cu 2,7%, cel mai semnificativ declin din septembrie.

Mai multe detalii aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii