A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834442.102.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Buletinele electronice NU vor fi emise de la 1 iulie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-06-2013, ora 06:06

Buletinele electronice NU vor fi emise de la 1 iulie

Articol de Cristian Amariei

Procesul de eliberare a noilor acte de identitate electronice nu va demara pe 1 iulie asa cum era stabilit initial, se arata intr-un raspuns oficial al MAI pentru Capital.

In acest moment, proiectul de Lege privind aprobarea 0.UG. nr. 82/2012, care vizeaza crearea cadrului legal necesar introducerii noilor acte de identitate, a fost adoptat de Senat si se afla in dezbatere la Comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor.

Amendamentele formulate asupra proiectului vizeaza inclusiv modificarea normelor referitoare la termene, respectiv termenul privind realizarea platformei-pilot pentru constituirea sistemului informatic de emitere a cartii electronice de identitate, de punere in circulatie a cartii electronice de identitate si a cartii de identitate si de generalizare a activitatii de emitere a cartii electronice de identitate si a cartii de identitate.

foto: aradon.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii