A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720347795.3236.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Britain's Got Talent: Cainele Pudsey a cucerit juriul si telespectatorii si a castigat marele premiu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2012, ora 12:39

Britain's Got Talent: Cainele Pudsey a cucerit juriul si telespectatorii si a castigat marele premiu

Articol de Madalina Irimia

Un numar de dresaj canin, realizat de adolescenta in varsta de 17 ani Ashleigh Butler din comitatul Northamptonshire si cainele ei Pudsey in varsta de sase ani, a castigat finala emisiunii "Britain's Got Talent".

Adolescenta din orasul britanic Wellingborough si partenerul ei patruped au executat in finala un numar spectaculos de dresaj, care a impresionat juriul si a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor britanici.

Show-ul lor a fost realizat pe o compozitie muzicala extrasa de pe coloana sonora a celui mai recent film din seria "Misiune: Imposibila".

Duetul de interpreti de muzica clasica, alcatuit din tinerii artisti lirici din comitatul Essex Jonathan Antoine, in varsta de 17 ani, si Charlotte Jaconelli, in varsta de 16 ani, s-au clasat la mica distanta pe locul al doilea. Ei au interpretat o versiune originala a piesei "The Prayer", lansata de Celine Dion si Andrea Bocelli in 1999.

Pe locul al treilea s-a clasat corul Only Boys Aloud, care a prezentat in finala o versiune emotionanta a unui cantec traditional din Tara Galilor, Calon Lan.

Juriul acestui concurs a fost alcatuit din Alesha Dixon, Amanda Holden, Simon Cowell si David Walliams.

Castigatoarea din acest an a concursului "Britain's Got Talent" a fost recompensata cu un cec in valoare de 500.000 de lire sterline.

Castigatorul variantei romanesti a emisiunii - "Romanii au talent" -, desemnat vineri seara, in cadrul marii finale de la Pro TV, este mentalistul Cristian Gog.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: caine, premiu, finala, concurs
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii