A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829905.8088.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Brazilia: soricel dresat sa transporte droguri in inchisoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-11-2015, ora 11:29

Brazilia: soricel dresat sa transporte droguri in inchisoare

Articol de Cristian Amariei
Politisti brazilieni au descoperit in cursul unei inspectii intr-o inchisoare din statul amazonian Tocantins (nordul Braziliei) ca detinutii dresasera un soricel sa transporte droguri dintr-un pavilion in altul, relateaza 7sur7.be.

"Soricelul era atat de ascultator incat se lasa chiar si mangaiat pe cap", a declarat Gean Carlos Gomes, director al inchisorii Barra da Grota din Araguaina.

Vinerea trecuta, la inspectia de rutina efectuata in inchisoarea care detine trei pavilioane cu 329 de detinuti, atentia inspectorilor a fost atrasa de un soricel care avea legata de coada o sfoara lunga, arata Gomes. "Urmarindu-l, agentii au descoperit ca mergea de la pavilionul A la pavilionul C. Detinutii legau sfoara de coada soarecelui si il foloseau sa transporte droguri si alte obiecte", a declarat directorul inchisorii. "Cand rozatorul ajungea la destinatie, detinutii il luau si trageau sfoara cu obiectele", a adaugat el. In cursul inspectiei, politistii au confiscat 29 de doze de marijuana si 23 de cocaina.

Vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla cine este proprietarul soarecelui. Acesta a fost eliberat in vegetatia din jurul inchisorii, in pofida implicarii sale in faptele ilegale, incheie 7sur7.be.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii