ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-08-2014, ora 15:05

Braconaj pe raul Prut

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti, judetul Galati, au depistat un cetatean din Republica Moldova, care pescuia din barca cu ajutorul unei plase monofilamant la malul romanesc.

In data de 3 august, in jurul orei 07.30, politistii de frontiera din cadrul S.P.F Foltesti, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere pe raul Prut cu ambarcatiunea din dotare, au observat un barbat ce pescuia din barca cu ajutorul unei plase monofilamant.

Intrucat barbatul nu avea asupra sa documente de identitate a fost condus la sediul sectorului, pentru continuarea cercetarilor.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acesta este cetatean R. Moldova, in varsta de 34 ani si a trecut ilegal frontiera de stat a Romaniei, din R. Moldova, cu ajutorul unei barci cu scopul de a desfasura activitati de pescuit cu o plasa de pescuit tip monofilament.”, potrivit STPF Galati.

Politistii de frontiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului sub aspectul savarsirii infractiunii de “intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat” si „utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament”. Conform Acordului de readmisie incheiat intre Republica Moldova si Romania, barbaul a fost predat autoritatilor de granita a statului vecin.

Foto: gazetadesud.md

     
Tag-uri: prut, peste, ilegal
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii