A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818993.2353.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Borcea si Giovani Becali au devenit antrenori in inchisoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2015, ora 11:09

Borcea si Giovani Becali au devenit antrenori in inchisoare

Articol de Madalina Irimia
Cristi Borcea si fostul impresar Giovani Becali au devenit antrenori in inchisoare.

Cei doi pregatesc doua echipe ale Penitenciarului Poarta Alba, acolo unde sunt incarcerati de un an si jumatate.

Formatiile pregatite de cei doi au participat recent la un turneu amical - Cupa Prieteniei - alaturi de alte sase echipe de amatori, Farul old-boys, Partida romilor Pro - Europa, Clubul Sportiv Agigea, Asociatia sportiva Vointa din localitatea Valu lui Traian, Clubul Sportiv Stiinta Alaca si echipa reprezentantilor ISU Dobrogea, scrie SportNews.

Antrenorii de ocazie au avut rezultate foarte bune, echipa lui Borcea castigand turneul, iar cea a lui Giovani Becali impunandu-se in finala mica.

"Giovani si Cristi au facut spectacol. Echipa lui Borcea a castigat turneul. Cristi i-a motivat extraordinar pe jucatorii lui, le-a marit prima de joc dupa fiecare victorie. In finala, echipa lui Borcea a invins formatia Partida romilor Pro - Europa. Borcea are echipa buna. Face pregatire serioasa acolo. Noi am pierdut finala mica la penaltiuri, impotriva echipei lui Ioan Becali. A fost o atmosfera extraordinara. Baietii nostri, ma refer la Ioan, Victor si la Borcea, arata surprinzator de bine din punct de vedere fizic. Sufleteste, insa, le este foarte greu. Stau bine si cu moralul, doar Victor mi s-a parut ceva mai rezervat", a dezvaluit fostul fotbalist Stefan Petcu, participant la turneu in echipa de old-boys a Farului.

Fratii Victor si Ioan Becali, dar si Cristi Borcea, au fost condamnati la ani grei de inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Victor Becali trebuie sa execute patru ani si opt luni de detentie, iar fratele sau si Borcea au de ispasit pedepse de cate sase ani si patru luni de inchisoare, cele mai mari din acest dosar.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii