A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662429.62.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Borc, despre declaratiile lui Ponta: „In 2014 am stat cinci ore la coada fara sa pot vota”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
23-08-2016, ora 10:14

Borc, despre declaratiile lui Ponta: „In 2014 am stat cinci ore la coada fara sa pot vota”

Articol de Madalina Irimia
Vicepremierul Costin Borc a afirmat, luni, pe Facebook, ca afirmatiile lui Victor Ponta legate de cozile de la sectiile de votare din strainatate de la alegerile prezidentiale arata tupeu, Borc relatand ca a stat cinci ore la coada la Londra fara sa reuseasca sa voteze, multi dintre cei de langa el sunandu-si rudele in tara ca sa voteze impotriva lui Ponta din cauza modului in care au fost tratati.

”Domnul Victor Ponta mi-a amintit de inca o lipsa a guvernului tehnocrat. Nu avem... tupeu. Cum pot altfel califica afirmatia domniei-sale despre cozile de la sectiile de vot din strainatate? impreuna cu baiatul meu am stat la coada la Londra in noiembrie 2014 pret de vreo 5 ore, pe ploaie, fara sa reusim sa votam”, a scris Costin Borc, potrivit News.ro.

Actualul viceprim-ministru sustine ca modul in care au fost tratati atunci romanii ce venisera sa voteze i-a determinat pe multi sa-si schimbe optiunea de vot. ”in jurul meu, la coada, am vazut oameni obisnuiti, de tot felul, veniti din diverse parti ale Angliei ca sa voteze. Interesant este si faptul ca, desi fiecare a venit la vot cu o optiune personala, pe masura ce si-au dat seama de modul in care sunt tratati, marea majoritate a votat cu Klaus Iohannis. I-am auzit sunand acasa si rugandu-si rudele sa nu voteze cu Victor Ponta. si nici nu cred ca au gresit, vazand cum sunt astazi tratati”, a conchis Costin Borc.

Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca in 2014, la alegerile prezidentiale, cozile din diaspora erau formate de cetateni romani care "se puneau si de patru ori la rand, sa se arate la televizor". "imi pare rau pentru acele cozi, pe care insa ulterior am aflat ca nu le-am facut eu, ci cei care se asezau de doua ori, de trei ori, de patru ori la rand, ca sa fie cozi, sa se arate la televizor", a spus deputatul PSD.

El a venit si cu noi explicatii privind motivul pentru care a demisionat din Guvern in 2015, afirmand ca a primit informatii de la ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, potrivit carora in Romania se pregateau proteste de amploare si incendieri de institutii, pe modelul revoltei din Ucraina.

"Se pregatea, asa, se dorea sa se intample in Romania ce s-a intamplat in Ucraina, asa, un Maidan. Ori, eu am spus, ca atunci era ministru de Interne domnul (Gabriel - n.r.) Oprea, am zis <>", a spus Victor Ponta.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii