A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819200.8421.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bloc in flacari, la Iasi. O mansarda a luat foc. Toti locatarii, evacuati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-04-2016, ora 12:31

Bloc in flacari, la Iasi. O mansarda a luat foc. Toti locatarii, evacuati

Articol de Madalina Irimia
Panica, azi-noapte, intr-un cartier din Iasi. Mansarda unui bloc a fost cuprinsa de flacari. Toti locatarii au fost evacuati, iar pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru a lichida incendiul. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa zeci de minute salvatorii au cautat o batrana despre care vecinii spuneau ca ar locui chiar in apartamentul de sub mansarda care a luat foc.

Aproape de miezul noptii un incendiu a pornit la mansarda unui bloc din Iasi. Flacarile s-au extins repede si au ajuns si la etajul patru. Imediat, toti locatarii au fost evacuati de catre politisti si pompieri. Focul a fost stins dupa aproape o jumatate de ora.

Insa interventia autoritatilor s-a complicat in momentul in care vecinii si-au dat seama ca o batrana care locuia la etajul patru ar putea fi inca in apartament.

Pomperii au decis totusi sa verifice si au constatat ca, intr-adevar, femeia nu era acasa. Cauza incendiului urmeaza sa fie stabilita in urma unei anchete.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: iasi, incendiu, panica
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii