A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830971.3723.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Blestemul Schumacher. Lewis Hamilton, ACCIDENT RUTIER la Monaco
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-11-2015, ora 13:01

Blestemul Schumacher. Lewis Hamilton, ACCIDENT RUTIER la Monaco

Articol de Cristian Amariei
Lewis Hamilton a fost implicat intr-un accident rutier la Monaco, astfel ca a plecat in Brazilia, pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Sao Paulo, cu o zi intarziere fata de programul prevazut.

Lewis Hamilton a postat un mesaj pe contul sau de Instagram in care a dat detalii despre situatia sa.

"Nu m-am simtit prea bine in ultimele zile, dar am fost implicat si intr-un accident rutier, luni seara, la Monaco. Chiar daca nu este treaba nimanui, sigur vor fi persoane care vor incerca sa profite de situatia mea si sa faca rost de bani. Nimeni nu a fost ranit, asta conteaza, dar masina mea a fost lovita dupa un mic acrosaj cu un vehicul stationat. Ma simt mai bine si plec in Brazilia. Dar va informez ca-mi asum intreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a intamplat. Toti facem greseli, important este sa invatam din ele", a afirmat Lewis Hamilton.

Accidentul a venit la cateva zile dupa ce Lewis Hamilton il atacase pe Michael Schumacher.

"Nu am facut niciodata lucrurile pe care le-a facut Schumacher pentru a ajunge campion mondial. M-am bazat doar pe talentul meu pentru a castiga", a fost declaratia care a inflamat spiritele si i-a revoltat pe fanii lui Michael Schumacher.

Michael Schumacher se afla in continuare intr-o stare grava, dupa accidentul de schi suferit in decembrie 2013, pe partia de la Meribel, din Alpii Francezi.

Lewis Hamilton a devenit campion mondial de Formula 1 pentru a treia oara in cariera, a doua oara consecutiv, dupa ce a castigat Marele Premiu al SUA si cu trei etape inaintea finalului sezonului.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii