A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727695883.091.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bitdefender ar putea fi prima companie romaneasca de tehnologie listata la bursa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-07-2012, ora 04:01

Bitdefender ar putea fi prima companie romaneasca de tehnologie listata la bursa

Articol de Cristian Amariei

Bitdefender ar putea fi prima companie din IT din Romania care se va lista pe bursa, a sugerat directorul executiv Florin Talpes.

Potrivit spuselor sale, Bitdefender s-ar putea lista in urmatorii "doi, trei ani", relateaza Forbes, care noteaza ca oferta publica initiala a companiei din domeniul tehnologiei ar fi o realizare istorica si o inspiratie pentru tinerii antreprenori.

In prezent, compania are aproximativ 670 de angajati, cu 10 la suta mai multi decat in 2011. De exemplu, unul din concurentii sai pe piata de programe antivirus, AVG, care este listat, are 870 de angajati, o cifra de afaceri de 295 de milioane de dolari si o rata a profitului de 32 la suta.

Pentru crestere, Talpes se bazeaza pe doua lucruri: in primul rand, angajarea unor oameni specializati si cu spirit antreprenorial, pe care ii lasa sa ia propriile decizii.

De asemenea, directorul Bitdefender crede ca EVS (enterprise virtualization security) - blocarea hackerilor, astfel incat sa nu mai poata accesa retelele companiilor - este o piata in plina dezvoltare, care va conduce la cresterea rapida a Bitdefender.

Sursa: ziare.com

Foto: download.roro44.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii