A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830009.0075.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bilantul a ajuns la 31 de morti in cazul tragediei din Colectiv. Un alt tanar a decedat la Spitalul de Arsi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-11-2015, ora 08:36

Bilantul a ajuns la 31 de morti in cazul tragediei din Colectiv. Un alt tanar a decedat la Spitalul de Arsi

Articol de Cristian Amariei
Un alt tanar a decedat la Spitalul de Arsi in urma incendiului de vineri seara produs in clubul Colectiv, anunta Romania TV. Acesta era singurul care nu fusese identificat de la spitalul respectiv. Astfel, bilantul tragediei a ajuns la 31 de morti, dupa ce alte trei tinere au pierdut duminica lupta cu viata.

Incendiul de la Clubul Colectiv a mai facut o victima. Aceasta este cea de 31-a a tragediei care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv, o persoana care nici macar nu fusese inca identificata. Anterior, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsi, Cristian Nitescu, precizase ca pacientul neidentificat se afla intr-o stare foarte grava, prezentand carbonizari la nivelul mainilor, antebratelor.

Spitalul Militar a anuntat, luni, ca starea a trei dintre pacientii care sunt internati la Terapie Intensiva s-a imbunatatit si vor putea fi transferati la Sectia de arsi, alti cinci sunt in continuare in stare grava, iar unul continua sa fie intubat, medicii declarandu-se ”foarte oprimisti”.

Inca o victima a incendiului de la clubul Colectiv, Alexandra Matache, o tanara de 26 de ani, a murit, duminica, la Spitalul Bagdasar, numarul celor care si-au pierdut viata in incendiu ajungand la 30.

Alte 137 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dintre care 57 sunt in stare critica si grava.

Numarul deceselor victimelor ranite grav in incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, precizand ca aceasta este concluzia unui grup de lucru pe care l-a convocat la Guvern.

"In urma discutiilor a reiesit ca numarul deceselor este posibil sa creasca, chiar sa se dubleze", a spus Ponta duminica.

Premierul a sustinut ca autoritatile au medicamentatia si aparatura necesara tratarii acestor pacienti, iar daca este nevoie de fonduri suplimentare, Fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului le poate asigura.

"Acum depinde numai de cat de puternic este organismul fiecarei persoane in parte si de Dumnezeu", a spus Ponta.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii