A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756815.7041.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Betty cea Urata de SUA, complet transformata la 4 ani de la incheierea serialului. Cum a ajuns sa arate actrita din rolul principal
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-03-2014, ora 13:54

Betty cea Urata de SUA, complet transformata la 4 ani de la incheierea serialului. Cum a ajuns sa arate actrita din rolul principal

Articol de Madalina Irimia

Telenovela "Betty cea Urata" a avut un succes atat de mare, incat la scurt timp de la inceperea difuzarii in Columbia, zeci de alte tari au cumparat ideea si au adaptat-o. Printre ele si SUA.

America Ferrera a castigat un Glob de Aur si doua premii Emmy pentru modul absolut delicios in care a reusit sa dea viata personajului Betty in varianta americana a serialului atat de indragit.

Ratusca cea urata pe micile ecrane, la fel ca Ana Maria Orozco, America era de o frumusete interesanta in viata reala. Nu foarte inalta, dar plina de carisma, ea a cucerit inimile a milioane de americani si s-a transformat intr-o adevarata vedeta de televiziune.

La 4 ani de la incheierea filmarilor, ea arata chiar si mai bine si a tinut chiar o cura de slabire in urma careia si-a tonifiat corpul.

In varsta de 29 de ani, ea este acuma una dintre preferatele producatorilor si regizorilor din Cetataea Filmului si o adevarata ambasadoare a actritelor latino care vor sa isi faca un nume la Hollywood.

Actualmente, America tocmai a terminat de jucat in serialul The Good Wife, se pregateste sa apara intr-un film de lung metraj, Cesar Chavez, si isi imprumuta vocea pentru o serie de desene animate, Dragons: Riders of Berk.

Sursa: perfecte.ro

Foto: blogs.mirror.co.uk, blogkeen.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii