A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817705.7051.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Berea ar putea fi folosita in lupta impotriva cancerului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-03-2016, ora 14:03

Berea ar putea fi folosita in lupta impotriva cancerului

Articol de Madalina Irimia
Bere detine diverse proprietati medicinale, care ar putea fi folosite pentru a ajuta la prevenirea cancerului.

Cercetatorii considera ca hameiul, folosit la productia de bere, poate stopa dezvoltarea bacteriilor si evolutia bolilor.

Societatea Chimica Americana (ACS) raporteaza ca cercetatorii chimisti de la Universitatea din Idaho sunt foarte aproape de extragerea compusilor din hamei si sintetizarea lor in laborator pentru a crea noi medicamente.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Idaho afirma ca in hamei exista doi compusi cu potentiale proprietati medicale.

Acestia sunt: humulones - acizi alfa cu caracteristici anti-inflamatorii si proprietati ce pot fi utilizate impotriva cancerului - si lupulones - acizi beta, care pot avea, de asemenea, proprietati medicale.

Oamenii de stiinta implicati in acest studiu spera sa colaboreze cu biologi si cercetatori medicali pentru a crea produse farmaceutice utile in lupta impotriva cancerului si a altor boli inflamatorii.

"Atunci cand cercetatorii vor extrage aceste substante chimice din hamei, ei trebuie mai intai sa stabileasca daca au separat compusii specifici de care sunt interesati. Dar trebuie sa intelegi cum sa extragi acesti compusi, de la zero si sa stii ca anume ei sunt cei corecti", a declarat liderul proiectului, doctorul Kristopher Waynant.

Vorbind despre progresul studiului, al lui personal si al colegului sau, cercetatorul Lucas Sass, Waynant a declarat: "Din pacate, primele cateva cai pe care le-am propus nu au fost cele mai bune sau cele mai eficiente. Dar Lucas a analizat literatura de specialitate si a cerectat diferite modalitati de a efectua fiecare dintre acesti pasi pentru a obtine cele mai bune rezultate”.

Waynant afirma ca au fost o multime de incercari si erori, dar, potrivit cercetatorului, cu atat este mai interesant cand, in cele din urma, una dintre abordarile lor va functiona.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: bere, cancer, prevenire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii