A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831520.415.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Benzina a depasit din nou pragul de 5 lei pe litru
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-05-2016, ora 11:20

Benzina a depasit din nou pragul de 5 lei pe litru

Articol de Cristian Amariei
Pentru prima data de la inceputul acestui an litrul de benzina a trecut de pragul de 5 lei, arata datele colectate de ZF de pe site-ul Petrom, compania-lider a pietei petroliere locale.

Scumpirea carburantului vine in contextul in care petrolul da semne de revenire, ieri barilul tranzactionandu-se la peste 45 de dolari.

La inceputul anului, barilul de petrol scazuse sub pragul de 30 de dolari, cel mai mic nivel inregistrat in ultimii 12 ani de zile.

Companiile petroliere sunt atente la evolutia barilului de petrol, dovedindu-se grabite in a transpune fiecare modificare in pretul final al carburantilor, mai ales deca este vorba de scumpiri.

Nici motorina nu a batut pasul pe loc, astfel ca fata de cel mai scazut nivel al anului, inregistrat spre finalul lunii ianuarie, carburantul este acum cu peste 10% mai scump.

Ieftinirea accentuata a produselor petroliere a repus pe crestere piata carburantilor in 2015.

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, in Romania, prin intermediul benzinariilor, se comercializeaza carburanti in valoare de circa 9-10 miliarde de euro.
     
Tag-uri: benzina, pret, petrol
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii