A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618927.1894.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Beneficiile uimitoare ale uleiului de canepa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-05-2014, ora 07:03

Beneficiile uimitoare ale uleiului de canepa

Articol de Madalina Irimia

Nutritiv, regenerant si revitalizant uleiul de canepa este perfect pentru hidratarea optima a scalpului si stoparea caderii parului. Folosit cu regularitate, o data pe saptamana, uleiul hraneste in profunzime si netezeste parul, oferindu-i elasticitate si volum.

Potrivit pentru toate tipurile de par, uleiul de canepa hraneste fibra capilara si reda elasticitate si volum parului, conferindu-i in acelasi timp stralucire. Tratamentul este extrem de eficient si in cazul celor care se vopsesc cu regularitate sau se coafeaza la temperaturi ridicate, deci parul lor are o nevoie intensa de hidratare.

Cum se aplica tratamentul

Parul se spala cu apa calduta, dupa care este uscat cu un prosop prin tamponare.

Intr-un recipient din sticla termorezistenta se adauga 100 ml ulei de canepa, desi este posibil sa fie nevoie de o cantitate mai mare, daca parul este foarte lung sau firul mai gros.

Uleiul se incalzeste apoi in baie de apa fierbinte, urmand sa fie aplicat pe scalp prin masare. „Prin masaj cu ulei de canepa, parul primeste complexul de substante nutritive de care are nevoie, iar circulatia sanguina se imbunatateste. In plus, aceasta etapa stimuleaza cresterea parului, echilibreaza secretia de sebum, hraneste si netezeste firele de par, echilibrand scalpul uscat, la fel ca si pe cel gras,”, spune hairstylistul George Istratie.

Dupa aplicare, parul se acopera cu o folie de plastic, iar apoi cu un prosop fierbinte, si se lasa ca uleiul sa actioneze timp de o ora. „O calitate deosebita a uleiului de canepa este faptul ca el este absorbit mult mai repede decat alte uleiuri vegetale utilizate in lotiuni sau creme, restabilind cu usurinta echilibrul de umiditate al scalpului”, a completat George Istratie.

Citeste mai mult pe doctorulzilei.ro.

Foto: ziarulring.ro

     
Tag-uri: ulei, canepa, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii