A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755675.6372.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Beneficiile uimitoare ale ananasului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-03-2014, ora 12:00

Beneficiile uimitoare ale ananasului

Articol de Madalina Irimia

Ananasul este un fruct remarcabil datorita aromei sale, dulci si exotice, dar si datorita faptului ca este unul dintre cele mai sanatoase alimente.

Ananasul faciliteaza digestia, protejeaza ficatul iar sucul sau are un efect antihelmintic, ajutand la eliminarea viermilor intestinali. Iata si alte efecte benefice pe care le are.

Ajuta digestia si are efecte antiinflamatoare si intareste sistemul imunitar. Contine o enzima specifica, numita bromelaina, supranumita si “enzima care mananca grasime”.

Daca aveti tensiune arteriala ridicata, retineti ca substantele continute in ananas au proprietatea de a normaliza tensiunea si reduc coagularea sangelui, prevenind formarea cheagurilor de sange.

Ananasul oera un plus de energie datorita continutului de mangan si protejeaza ficatul. De asemenea, puterea antioxidanta a ananasului intarzie imbatranirea.

Citeste mai mult pe doctorulzilei.ro

Foto: foodstory.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii