A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662239.4392.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Beneficiile piperului negru
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2015, ora 11:37

Beneficiile piperului negru

Articol de Madalina Irimia
Piperul negru este unul dintre cele mai folosite condimente si are numeroase proprietati. Vezi care sunt si cum poti beneficia de ele.

Te scapa de tuse

stim cat de enervanta este o tuse care nu trece. O poti combate cu un medicament natural, preparat dintr-o cana de ceai de piper negru cu miere. Piperul stimuleaza circulatia si eliminarea mucusului, iar mierea trateaza tusea si are efect antibiotic. Pune, intr-o cana, o lingurita de piper negru proaspat si doua lingurite de miere, adauga apa fierbinte peste si las-o sa stea 15 minute. Streacoara, apoi, bautura obtinuta si bea-o cu inghitituri mici.

Piperul negru pastreaza culorile hainelor

Piperul negru da gusta mancarii si are numeroae beneficii pentru sanatate, dar sigur nu stiai ca pastreaza si culorile hainelor. Presara un varf de lingurita de piper macinat peste haine, inainte sa le bagi in masina de spalat, si vei evita decolorarea lor, potrivit rd.com.

Te ajuta sa te lasi de fumat

Un studiu din 2013, publicat in revista de Medicina Alternativa si Complementara, a aratat ca fumatorii care miros piper negru au o nevoie mai mica de a consuma nicotina. Daca vrei sa te lasi de fumat, adauga cateva picaturi de ulei de piper pe o discheta demachianta si miroase-o de cate ori simti nevoia sa mai aprinzi o tigara.

Continuarea pe unica.ro
     
Tag-uri: piper, beneficii, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii