ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-10-2013, ora 10:10

Beneficiile nebanuite ale PERELOR. Cea mai naturala metoda de stimulare a imunitatii

Articol de Madalina Irimia

Toamna este anotimpul perfect pentru a manca pere pe saturate. Pulpa zemoasa, extrem de aromata si dulce, are un efect revigorant asupra organismului. In plus, perele sunt recunoscute pentru efectul expectorant si capacitatea extraordinara de a curata corpul de toxine.

O para pe zi previne instalarea racelii in organism, specifica sezonului rece, scrie care2.com. Superfruct recunoscut pentru proprietatile de regenerare a organismului, para contine compusi care actioneaza la descongestionarea si energizarea plamanilor, mentinand un nivel constant de umiditate si izoland bacteriile. Mai mult, acest fruct este plin e nutrienti care ajuta la prevenirea bolilor cronice.

Ti s-a intamplat sa musti dintr-o para zemoasa si imediat sa simti cum te umpli de energie? Pe langa faptul ca este o sursa excelenta de Vitamina C si Vitamina K, para contine nutrienti si minerale cu proprietati revigorante care previn aparitia bolilor cronice, dar si a tusei si racelii, frecvente in anotimpul rece (august-aprilie).

Citeste mai multe pe feellikecooking.ro.

Foto: divahair.ro

     
Tag-uri: beneficii, fere, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii