A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756980.4859.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Beneficiile miraculoase ale terapiei cu seminte de legume si fructe
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-03-2014, ora 13:08

Beneficiile miraculoase ale terapiei cu seminte de legume si fructe

Articol de Madalina Irimia

Terapia cu seminte de legume si fructe nu presupune consumul exclusiv al semintelor, ci in combinatie cu un regim sanatos bazat pe legume si fructe. Pentru a fi eficiente terapeutic, semintele se mananca neprajite, deoarece prin preparare termica, cea mai mare parte a proprietatilor lor vindecatoare este distrusa. Din seminte se pot prepara si remedii sub forma de pulberi, tincturi, uleiuri, decocturi, cataplasme sau infuzii, scrie curademiere.ro.

Semintele, desi par uscate si moarte, sunt organisme vii, bogate in nutrienti. De aceea, consumul semintelor intre mese, in locul gustarilor, pe langa rolul extrem de benefic, satura. Terapia cu seminte este inclusa in regimurile dietetice.

Semintele legumelor si fructelor si-au gasit o intrebuintare la romani mult mai valoroasa: leac pentru diferite afectiuni. Semintele faceau parte din retetele magice ale vindecatorilor de odinioara, iar azi sunt ingrediente pentru cele mai eficiente preparate naturiste. Consumate crude, semintele fructelor si legumelor sunt adevarate medicamente naturiste.

Pentru obtinerea rezultatelor dorite, trebuie folosite seminte de plante din natura (maces, mar paduret, calin, pin, catina, ienupar, stejar, paducel, scorus-de-munte etc.), mult mai bogate in microelemente si metale rare decat plantele cultivate, din ce in ce mai sarace in elemente vitale.

Inegral pe realitatea.net

Foto: fitnessro.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii