ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-01-2014, ora 08:08

Beneficiile masajului cu roci vulcanice. Te scapa de stres si ajuta la eliminarea toxinelor

Articol de Madalina Irimia

Pe langa efectul terapeutic, masajul cu pietre (roci) vulcanice ne si relaxeaza. In plus, ne scapa de stres, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si trateaza afectiunile degenerative, locomotorii.

Chiar daca nu aveti nicio problema de sanatate, dar vreti sa capatati o stare de bine, de relaxare, puteti recurge la un masaj mai special, care nu se realizeaza doar cu mainile, ci si cu un set de roci vulcanice. Acestea sunt de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, cu o suprafata foarte fina, ce sunt incalzite intr-un dispozitiv special pana ajung la temperatura de 40-50 de grade Celsius. In acest fel, nu vor arde pielea, ci vor provoca doar niste furnicaturi si senzatii placute in corp, scrie ziarulring.ro.

Maseurul obisnuieste gradual clientul cu caldura pietrelor, dupa care se incepe aplicarea si masarea cu pietrele calde unse cu ulei de diferite arome. Este un procedeu preventiv, indicat atat pentru mentinerea starii de sanatate, cat si pentru rezolvarea unor afectiuni cauzate de stres, afectiuni degenerative, locomotorii, fiind si un procedeu de dezintoxicare a organismului.

Foto: iasi.olx.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii