ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
15-04-2015, ora 16:04

Becali nu a mai rezistat si a intrat in direct la TV prin intermediari. Telefonul fara fir la una dintre cele mai cunoscute televiziuni din Romania. Ce a spus "Gheorghe"

Articol de Madalina Irimia
Proaspat eliberat din inchisoare, Gigi Becali ("Gheorghe" Becali, mai nou) nu a aparut in media, asa cum a promis. Totusi, de cand finantatorul e in libertate Steaua pare sa isi fi pierdut de tot busola, nereusind sa marcheze nici cu Petrolul si nici cu Astra.

Totusi, fanii au motive sa fie optimisti in legatura cu viitorul echipei, patronul dorind cu orice pret sa pastreze actualul nucleu de fotbalisti, la care sa adauge nume noi in tentativa de a accede din nou in Champions League (competitie care ar aduce in conturile ros-albastrilor 20 de milioane de euro).

Dorind probabil sa creeze o atmosfera cat mai relaxata la echipa, Becali a transmis prin intermediul lui Viorel Paunescu, presedintele de onoare al campioanei, un mesaj catre fani: postul lui Galca nu e in pericol, iar fotbalistii aflati la final de contract vor continua in tricoul Stelei. Ambele promisiuni trebuie tratate insa cu rezerva, toate indiciile ducand spre o schimbare la nivelul bancii tehnice, actualului tehnician nepropunandu-i nimeni inca sa isi prelungeasca intelegerea scadenta in vara. in ceea ce ii priveste pe jucatori, este greu de crezut ca Latovlevici si Arlauskis vor mai continua, singurul care ar putea sa isi prelungeasca acordul cu trupa din Ghencea fiind Andrei Prepelita.

"Sunt cu Gigi Becali la o masa si el imi spune sa va transmit ca nu va da pe nimeni afara si ca stie ce are de facut. Nu va pleca nici Prepelita, nici altcineva. in plus, spune ca 100% Steaua va fi campioana, ca echipa va castiga campionatul", a spus Paunescu

Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii