A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662162.8437.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bebelus de doua luni, in stare grava la spital, dupa ce ar fi fost batut de parinti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2014, ora 11:19

Bebelus de doua luni, in stare grava la spital, dupa ce ar fi fost batut de parinti

Articol de Madalina Irimia

Un bebelus de doua luni din municipiul Husi a fost transportat in stare grava la spital, in noaptea de joi spre vineri, cu traumatisme, dupa ce ar fi fost batut de catre parinti, care nu au vrut sa povesteasca politistilor cum a suferit copilul acele leziuni.

Potrivit primelor informatii oferite de politisti si de reprezentanti ai Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, mama copilului a fost cea care a sunat la 112 pentru a solicita interventia unei ambulante, sustinand ca bebelusul are buzele vinete. Astfel, cadrele medicale au crezut, initial, ca este vorba despre o intoxicatie cu nitriti.

In momentul in care a ajuns la locul solicitarii, echipajul de la Ambulanta a constatat ca bebelusul are numeroase leziuni prin agresiune, iar mama acestuia era bauta.

"Copilul a fost diagnosticat cu politruamtism prin agresiune, traumatism toraco-abdominal, traumatism la picioare prin agresiune. Odata stabilizat, bebelusul a fost transportat in stare grava la o clinica de specialitate din Iasi", a declarat, vineri, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

La sesizarea facuta de catre reprezentantii Serviciului de Ambulanta, politistii vasluieni au declansat o ancheta pentru a stabili in ce conditii a suferit copilul acele leziuni.

"In timpul audierilor facute in cursul noptii de joi spre vineri, parintii nu au recunoscut ca si-ar fi lovit copilul. In cursul zilei de astazi (n.r. - vineri), vor continua audierile si cercetarile pentru a se stabili imprejurarile in care bebelusul a suferit acele leziuni", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Politistii au mai constatat ca si mama copilului, o femeie de 23 de ani, avea leziuni prin agresiune la fata, insa femeia nu a precizat anchetatorilor in ce conditii le-a suferit.

Sursa: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii