A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662140.8928.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bea in acelasi local de 80 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-05-2013, ora 10:04

Bea in acelasi local de 80 de ani

Articol de Madalina Irimia

Britanicul Norman Rushworth, care a implinit 100 de ani pe 17 aprilie, obisnuieste si acum, la 80 de ani de cand a intrat prima data in localul Golden Cross din localitatea sa natala, Shrewsbury, sa mearga "la o bere" in acel loc.

Rushworth, care este veteran RAF (Royal Air Forces - aviatia militara britanica), a intrat prima oara in acest local in 1933 si, dupa estimarile lui, a baut in acest timp peste 20.000 de halbe din berea favorita, Shropshire Gold.

Cu ocazia centenarului, el a declarat presei ca a vazut in aceasta perioada cum pretul berii a crescut de la 6 eurocenti (5 pence) la valoarea de acum, de 4,5 euro. El a tinut totusi sa remarce "imensa" evolutie pe care a avut-o localul in cei 80 de ani de cand il freventeaza.

"Eu, impreuna cu o mana de prieteni, obisnuiam sa venim aici seara si in week-enduri, chiar daca nu ne permiteam sa venim zilnic. Ne distram de minune: beam, mancam, cantam si jucam diverse jocuri", a spus batranul.

El a tinut sa impartaseasca si modul cum a ajuns la venerabila varsta de 100 de ani: "O halba de bere, dans si femei", a spus "bunicul".

Foto: mirror.co.uk

     
Tag-uri: batran, local, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii