A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675047.0118.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu, la Iasi: „Avem nevoie de o justitie care sa afirme ea, in primul rand, ca nu e perfecta”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2015, ora 08:16

Basescu, la Iasi: „Avem nevoie de o justitie care sa afirme ea, in primul rand, ca nu e perfecta”

Articol de Cristian Amariei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, duminica, la Iasi, ca Romania are nevoie de o justitie "care sa afirme ea, in primul rand, ca nu e perfecta".

"Avem nevoie de o justitie care sa afirme ea, in primul rand, ca nu e perfecta. Avem nevoie de o justitie care sa fie constienta de propriile ei probleme. Avem nevoie de o justitie care sa fie sustinuta de partidele politice, si avem nevoie de o justitie care sa continue procesele de modernizare, de ridicare a nivelului de pregatire a magistratilor, fie ca sunt procurori, fie ca sunt judecatori. Cel mai important lucru este ca avem nevoie de o justitie in care judecatorii, si nu altcineva, sa faca dreptate", a spus Traian Basescu, in prezenta a peste o mie de membri ai Partidului Miscarea Populara, prezenti la o intalnire regionala a formatiunii.

Fostul sef al statului a subliniat ca procesul de modernizare si consolidare a justitiei trebuie sa continue. in acest sens, fostul sef de stat a aratat ca si in Justitie exista "si procurori si judecatori corupti, incompetenta si orgolii excesive".

El a spus ca, in cazul in care afirmatiile sale, potrivit carora Justitia nu e perfecta, ii vor nemultumi pe cei de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), le reaminteste acestora de ultimele retineri si arestari care au avut loc in randul magistratilor din tara.

"Daca maine o sa vad pe cineva de la CSM ca sare in sus pentru ca spune Basescu ca nu-i perfecta Justitia, le reamintesc ca un judecator chiar din Iasi a fost arestat ieri (sambata-n.r.), ii spun ca acum cateva zile un procuror din Craiova a fost arestat. ii spun ca acum alte cateva zile sefa Tribunalului Olt a fost arestata. A nu recunoaste problemele Justitiei inseamna sa facem cel mai mare rau Justitiei", a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte a mai spus totodata ca Romania are nevoie de justitie," asa cum fiecare roman are nevoie de aer".

Sursa: agerpres.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii