A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662139.7889.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu il ironizeaza pe Ponta: „Mai bine sarbatoarea 165 de zile de cand a pierdut alegerile ca un gugustiuc”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
28-04-2015, ora 11:03

Basescu il ironizeaza pe Ponta: „Mai bine sarbatoarea 165 de zile de cand a pierdut alegerile ca un gugustiuc”

Articol de Madalina Irimia
Fostul presedinte Traian Basescu a ironizat evenimentul organizat luni de Victor Ponta, prin care acesta a marcat trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu.

"Domnul Ponta a sarbatorit azi trei ani de cand a cazut Guvernul lui Mihai Razvan Ungureanu, cred ca e cea mai bizara sarbatoare din UE. Eu zic ca mai bine facea un mare festival ca s-au implinit 165 de zile de cand l-a batut Iohanis", a afirmat Basescu luni seara, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

In opinia fostului presedinte, Ponta "abia arata ca e sincer cand spune: Iata m-am tinut de cuvant, avem un presedinte liberal. A incercat sa isi accopere amaraciunea infrangerii, a pierdut ca un gugustiuc".

Victor Ponta, lider PSD si premier, a incheiat, luni, prezentarea bilantului celor trei ani de guvernare cu doua "glumite". "Mi-am permis sa fac doua slide-uri mai glumete", a mentionat seful Guvernului.

El a amintit ca, in urma cu trei ani, Uniunea Social-Liberala (USL) - care ingloba atunci PSD, PNL si PC - a promis ca va da un premier social-democrat si un presedinte liberal.

Iar acest lucru s-a intamplat, a transmis, razand, Victor Ponta. El a proiectat o imagine in care apare alaturi de Klaus Iohannis.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii