A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664026.0226.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu, despre scandalul dosarului sau de la Securitate, care ar aparea in presa: „Penibilii detractori”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2015, ora 11:47

Basescu, despre scandalul dosarului sau de la Securitate, care ar aparea in presa: „Penibilii detractori”

Articol de Madalina Irimia
Florin Bichir, membru al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, anunta ca dosarul de la Securitate al lui Traian Basescu va ajunge in presa, dintr-o eroare. Florian Bichir isi asuma greseala si spune ca va demisiona, alaturi de o colega.

In acest scandal, fostul presedinte a reactionat spunand ca totul ar putea fi "o operatiune de compromitere a presei, de compromitere a sa sau o farsa".

"Imi voi inainta demisia, atat eu, cat si doamna Elena Rusu din functiile avute la CNSAS, deoarece prin neglijenta noastra va aparea dosarul lui Traian Basescu in presa", este mesajul integral pe care mai multe redactii l-au primit luni seara din partea lui Florian Bichir.

Traian Basescu a reactionat in urma acestor dezvaluiri.

"Penibilii detractori,

Incepind de ieri seara veselie mare pe capul detractorilor mei. O persoana importanta anunta ca se face public dosarul meu de securitate.
Va avertizez ca ar putea fi o operatiune de compromitere a presei, de compromitere a mea sau o farsa.
Ce penibili vor fi bietii detractori cind lucrurile se vor clarifica", a reactionat Traian Basescu, marti, pe pagina sa de Facebook.

In trecut, CNSAS a descoperit doua note informative date de Basescu, pe vremea cand era capitan de nava. Acestea se refereau insa strict la aspecte economice si nu pot fi considerate "colaborare cu Securitatea".

Potrivit CNSAS, Florian Bichir a fost ales de Parlamentul Romaniei, in martie 2012, membru al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), cu rang de ministru secretar de stat, pentru un mandat de 6 ani.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii