A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830553.17.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu cere curatarea Internelor: Am gasit coruptie la Interne, in Politie si chiar si la ISU
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
08-04-2014, ora 15:21

Basescu cere curatarea Internelor: Am gasit coruptie la Interne, in Politie si chiar si la ISU

Articol de Cristian Amariei

"Am gasit coruptie la Interne, in Politie si de multe ori si la ISU", a declarat Traian Basescu, la bilantul MAI.

"As face o mentiune pentru DGIPI si pentru DGA. Este esential sa protejam personalul Ministerului de Interne de coruptie. In mod categoric, in MAI, in Politie de multe ori si la ISU exista elemente de coruptie. Ne-am obisnuit sa dam de pamant cu agentul mic din strada, dar va cer in mod categoric, in mod deosebit structurilor din MAI responsabile cu lupta impotriva coruptiei in interiorul institutiei, sa se activeze mult mai puternic. Aceasta institutie va deveni o institutie de elita atunci cand va scapa de petele de coruptie care sunt pe toata structura de sus pana jos. Nu vreau sa va dau exemple pentru ca as nedreptati de multi. Va atentionez ca e necesara curatarea Internelor", a spus Basescu.

"Si un mesaj pentru cei care acum se afla la nivelul judetelor si urmaresc acest bilant. Multi dintre inspectorii sefi din conducerile inspectoratelor sunt oameni de toata isprava si stiu de activitatea lor. Din pacate, niciun guvern, in ultimii 20 de ani, nu a fost interesat sa depolitizeze complet conducerea inspectoratelor. Influenta organizatiilor de partid locale, influenta structurilor politice locale, a fost pentru unii determinanta pentru evolutia in cariera. Vreau sa stiti ca este gresit si e marea vulnerabilitate si pentru Politie, si pentru Jandarmerie. Atata timp cat evolutia in cariera e determinata de cat de bine sunt cu presedinte CJ, cu presedintele organizatiei de partid de la guvernare, cariera dumneavoastra nu se mai dezvolta frumos", a mai spus presedintele.

Basescu a mai spus ca are convingerea ca lupta impotriva grupurilor de crima organizata va continua, pentru ca astfel de grupuri sa inteleaga tot mai bine ca e grea viata de infractor, la fel cum este grea si viata politicienilor infractori cand institutiile isi fac treaba

Prezent la sedinta de bilant a Ministerului Afacerilor Interne, presedintele Traian Basescu i-a felicitat pe politistii de la Crima Organizata pentru rezultatele lor.

"Am convingerea ca veti continua lupta impotriva grupurilor de crima organizata si astfel de grupuri vor intelege tot mai bine ca e grea viata de infractor intr-o Romanie in care Politia isi face treaba, la fel cum si viata politicienilor infractori este grea atunci cand institutiile isi fac treaba", a afirmat seful statului.

Sursa: realitatea.net

Foto: rbnpress.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii