A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680857.478.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu: „Sefii de partide sunt gata sa spuna "Sa traiti!" si la un caporal. Parlamentul e DECIMAT”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-02-2016, ora 08:37

Basescu: „Sefii de partide sunt gata sa spuna "Sa traiti!" si la un caporal. Parlamentul e DECIMAT”

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la Nasul TV, ca il ingrijoreaza foarte tare faptul ca sefii de partide din Romania par "gata sa spuna „Sa traiti!” si la un caporal" si a apreciat ca Parlamentul este "pur si simplu decimat".

Traian Basescu a vorbit si despre decizia CCR privind interceptarile in dosarele penale, afirmand ca singura institutie care are dotarea necesara pentru a face "ascultari la nivel mare" este SRI si apreciind ca institutiile de forta care vor sa stie totul vor isca tot felul de "grozavii".

"In momentul de fata, singurii care au dotarea tehnica necesara sa faca ascultare la nivel mare este SRI-ul. Aici trebuie sa avem mare grija. stim ce grozavii poate genera un stat in care institutiile de forta vor sa stie ce e in casa fiecaruia. Eu scot bani de pe card pentru ca nu vreau sa se stie unde am fost si ce am mancat. in ce ma priveste, vreau sa am sentimentul ca nu sunt ca o gaza intr-un pahar", a declarat fostul presedinte.

Traian Basescu a subliniat ca trebuie asteptata motivarea Curtii Constitutionale, dar a precizat ca este nevoie de un echilibru intre institutii si individ, adaugand ca, altfel, riscam sa avem alegeri irelevante.

"Stiu cum am lasat statul. Potentialul statului e urias in raport cu cetateanul. Daca nu intevine acel echilibru, pe de o parte politicul, pe de o parte, respectarea drepturilor omului, in mod categoric am o strangere de inima uitandu-ma cum stau sefii de partide, ingrijorati, gata sa spuna „Sa traiti!” si la un caporal, cum Parlamentul este pur si simplu decimat. Riscam ca alegerile sa fie irelevante si Romania a mai avut astfel de situatii. Avand in vedere experienta celor din CCR, cred ca se gandesc la acelasi lucru. Nu vreau ca peste cinci ani sa ne trezim intr-un stat in care sa conteze doar ce decid institutiile de forta", a afirmat fostul sef de stat.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii