A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832304.1369.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu: „Oprescu nu are nicio sansa decat sa mearga la beci daca a existat flagrantul”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-09-2015, ora 13:05

Basescu: „Oprescu nu are nicio sansa decat sa mearga la beci daca a existat flagrantul”

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu a declarat ca retinerea lui Oprescu este o lovitura imparabila de credibilitate daca s-a produs flagrantul si nu si-a adus aminte de ceva unul cu catuse la mana, adaugand ca nu l-ar fi suspectat pe primarul general de coruptie si nici nu a primit vreo sesizare cat a fost presedinte.

"Este, daca vreti, o lovitura imparabila de credibilitate, ca nu e ceva de care si-a adus aminte unul cu catusele la mana in fata procurorului. S-a produs flargrantul, ceea ce nu lasa drept de replica si nici de explicatie. Asta e." a comentat Traian Basescu, duminica seara, la B1TV.

Fostul presedinte a mai spus ca timp de 10 ani cat a fost la Palatul Cotroceni nu a primit nicio sesizare in privinta unor ilegalitati comise de primarul Sorin Oprescu, adaugand ca, daca acest lucru s-ar fi intamplat, i-ar fi transmis un semnal public.

"Va asigur ca in 10 ani nu imi aduc aminte sa fi primit o singura sesizare legata de ilegalitati comise de Sorin Oprescu, o singura sesizare nu-mi aduc aminte sa fi primit. Va mai spun un lucru, de regula, daca primeam sesizari, nu ma limitam sa le bag in sertar. ii dadeam un semnal ori puneam mana pe telefon (...) Dar nu a fost cazul lui Sorin Oprescu. Sorin Oprescu nu e tipul de politician peste care sa treci usor cu vederea, e primarul Capitalei, e al doilea om ca numar de voturi dupa presedintele Romaniei", a aratat Basescu.

El a mai spus ca nu s-ar fi asteptat ca acesta sa fie acuzat de fapte de coruptie intrucat nu era un om care sa aiba nevoie de bani, era profesor universitar, chirurg, nu avea probleme de viata si era un om relaxat, "parea foarte demn".

"Sunt doi oameni pentru care as fi spus „este imposibil” Chiliman si Oprescu, mi se parea ca Oprescu e un om atat de relaxat si fara probleme de viata. E profesor universitar, e chirurg, aveam asa o imagine", a declarat fostul presedinte la postul de televiziune B1.

Fostul sef de stat a mai precizat ca daca a existat un flagrant in cazul lui Oprescu, acesta "nu are nicio sansa in fata procurorului decat sa mearga in beci".

SursA: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii