ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
30-06-2013, ora 17:00

Basescu: Luni lansam raportul Comisiei prezidentiale cu Strategia pentru agricultura pana in 2030

Articol de Cristian Amariei

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca luni va fi lansat raportul Comisiei prezidentiale pentru agricultura, legat de Strategia in domeniu pana in 2030, si ca vrea sa pregateasca bine momentul, asa ca l-a rugat pe presedintele Senatului sa mearga in locul sau duminica la Zagreb.

Intrebat despre faptul ca i-a cerut presedintelui Senatului sa il reprezinte in Croatia, Basescu a spus: "L-am rugat sa ma inlocuiasca nu pentru ca ma duc la vreo nunta, dar pentru ca am treaba. Luni vom lansa raportul Comisiei prezidentiale cu Strategia pentru agricultura pana in anul 2030. Si e o munca de aprope trei ani a peste 20 de oameni dedicati agriculturii si vreau sa pregatesc bine acest moment, pentru ca vom lasa in dezbatere publica timp de 30 de zile, dupa care va deveni definitiva", a spus Basescu.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, va reprezenta Romania duminica seara la ceremonia organizata la Zagreb, cu prilejul aderarii Croatiei la Uniunea Europeana, incepand de la 1 iulie 2013.

Integral pe mediafax.ro

Foto: ghimpele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii