ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-10-2014, ora 14:07

Basescu: „Am o singura boala, am boala pe hotI si asta nu se trateaza”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Traian Basescu a tinut sa transmita un raspuns RTV dupa ce ieri televiziunea a prezentat un material in care se preciza ca presedintele a suferit doua atacuri cerebrale si sufera de Parkinson. seful statului a declarat ca informatiile sunt false si a mai spus ca are o singura boala: ”boala pe hoti si asta nu se trateaza”.

Inainte de a pleca la summit-ul NATO de la Milano, Traian Basescu a tinut sa dezminta informatiile prezentate de catre RTV, cu privire la starea sa de sanatate. Acesta a negat ca ar fi suferit vreun atac cerebral sau ca ar fi fost internat la Viena sau la Spitatul Militar:
As face o precizare pentru ca am vazut ca un post de televiziune a coborat atat de jos incat am aflat de atacuri celebrale, de internari la Spitalul Militar, la Fundeni, la Viena. Le spun ca autorizez cei 10 medici care au facut parte din comisia care mi-a evaluat starea de sanatate sa dea relatii oricarui ziarist care este interesat de starea de sanatate a presedintelui. Va spun ca am o singura boala, boala pe hoti si asta nu se trateaza”, a spus Basescu.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii