A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830212.0106.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Barroso despre drepturile muncitorilor romani in Marea Britanie: "Toate statele sa respecte regulile"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
04-02-2013, ora 17:32

Barroso despre drepturile muncitorilor romani in Marea Britanie: "Toate statele sa respecte regulile"

Articol de Cristian Amariei

Comisia Europeana nu a primit niciun fel de comunicare din partea Guvernului britanic privind o eventuala mentinere a restrictiilor pentru muncitorii romani si bulgari, dar considera ca toate statele membre trebuie sa respecte regulile, a declarat presedintele CE, Jose Manuel Barroso.

"Nu am primit niciun fel de comunicare din partea Guvernului britanic pe aceasta tema. Un singur lucru pot sa spun, si anume ca toate statele membre trebuie sa respecte regulile. Acesta este un principiu foarte important al Uniunii Europene", a spus Jose Manuel Barroso, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta a adaugat, in aceeasi conferinta, ca Romania a apreciat intotodeauna rolul pozitiv al Comisiei in astfel de probleme, prin solicitarea respectarii egalitatii de tratament, si ca va conta si in continuare pe oficialii CE si ai statelor membre privind respectarea angajamentelor aferente integrarii Romaniei si Bulgariei in Uniunea Europeana.

"Cred ca cetatenii romani trebuie sa stie ca avem drepturi si obligatii ca cetateni europeni si ca obligatiile trebuie respectate, de asemenea si drepturile trebuie respectate", a precizat Ponta.

Integral pe incont.ro

Foto: blogs.spectator.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii