ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-03-2014, ora 09:08

Barbatul ideal pentru femeile din Romania

Articol de Madalina Irimia

Romancele tinere prefera barbatii siguri pe sine, inteligenti si hotarati, acesta fiind rezultatul unui studiu recent, realizat de compania Cult Market Research. Peste jumatate dintre respondenti au spus ca siguranta in sine este cea mai importanta caracteristica a "barbatului ideal", pentru femei contand mai putin resursele financiare sau gusturile barbatului respectiv.

Sondajul a constat in aplicarea unor chestionare, pe un esantion de 485 de femei, cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, in perioada 3-9 aprilie. Astfel, 60% dintre respondente prefera masculii siguri pe ei, 57% pe cei inteligenti, 54% au spus ca prefera barbatii hotarati, iar pentru caracterul puternic au optat 49% dintre femeile chestionate.

Mai mult, a fost folosita si tehnica "eye tracker", care a studiat privirile a 13 femei sub 30 de ani, atunci cand s-au uitat la imagini cu 22 de tipologii de barbati. Astfel, rezultatele cercetarii arata ca cele mai multe dintre participante au fost atrase de barbatii indrazneti, protectori si independenti.

Sursa: gandul.info

Foto: saidaonline.com

     
Tag-uri: studiu, barbat, femei, Romania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii