A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675294.9456.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Barbat gasit mort intr-o ferma din Vaslui, ucis cu peste 20 de lovituri de cutit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-04-2014, ora 11:32

Barbat gasit mort intr-o ferma din Vaslui, ucis cu peste 20 de lovituri de cutit

Articol de Cristian Amariei

Un vasluian de 55 de ani a fost gasit mort, miercuri, intr-o ferma agricola din localitatea Gura Vaii, ucis cu peste 20 de lovituri de cutit in fata si in gat, autorul crimei, neidentificat de catre politisti, folosind doua cutite pentru a-l omori pe barbat, dupa ce unul dintre acestea s-a indoit.

Potrivit primelor informatii oferite de catre anchetatori, cadavrul vasluianului a fost descoperit intr-o incapere a fermei de catre un localnic din Gura Vaii, care se afla in trecere prin zona, acesta din urma alertand Politia prin numarul de urgenta 112.

Ajunsi la locul crimei, politistii si procurorii au gasit trupul barbatului intr-o balta de sange, cu peste 20 de lovituri de cutit in zona fetei si a gatului. De altfel, langa cadavrul victimei, anchetatorii au descoperit doua cutite, care au fost abandonate de catre autorul crimei.

"Unul dintre cutitele gasite in incapere avea lama indoita in urma loviturilor aplicate, motiv pentru care, cel mai probabil, autorul crimei a apelat si la cea de-a doua arma. La fata locului, nu au fost gasite urme din care sa reiasa ca barbatul ar fi fost victima unei talharii. Se desfasoara in continuare cercetari pentru identificarea si prinderea autorului crimei", a declarat, miercuri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Barbatul gasit ucis avea domiciliul in localitatea vasluiana Rasesti, insa locuia de mai multa vreme in acea anexa a fermei agricole, unde avea grija de animalele proprietarului.

Sursa: realitatea.net

Foto: curentul.ro

     
Tag-uri: barbat, deces, cutit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii