A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673092.2008.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Barack Obama intervine in dezbaterea privind nominalizarile la Oscar si pledeaza pentru „oportunitati pentru toti”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2016, ora 12:03

Barack Obama intervine in dezbaterea privind nominalizarile la Oscar si pledeaza pentru „oportunitati pentru toti”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele american, Barack Obama, si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu polemica legata de lipsa artistilor de culoare de pe lista nominalizarilor la Oscarurile din 2016 si a pledat in favoarea ''oportunitatilor pentru toti'' inclusiv in industria cinematografica, scriu UPI.com si EFE.
''Este expresia unei teme mai ample'', a afirmat seful de la Casa Alba in cursul unui interviu acordat miercuri jurnalistului David Ono.

''California este dovada incredibilei diversitati a acestei tari. Acesta este un punct forte. Cred ca arta are de castigat cand este spusa povestea fiecaruia'', a mentionat presedintele, adaugand ca ''in acest fel, fiecare se simte parte a familiei americane''.

Industria cinematografica ''ar trebui sa procedeze la fel ca oricare alta industrie, si anume sa caute talente si sa ofere oportunitati tuturor'', a sustinut Barack Obama. ''Dezbaterea referitoare la Oscar nu este decat expresia acestei chestiuni mai ample: facem ce trebuie ca sa ne asiguram ca toti au sanse egale?'', a sintetizat el.

Seful de la Casa Alba s-a alaturat astfel dezbaterilor care au izbucnit dupa decizia cineastului american de culoare Spike Lee de a boicota gala Oscarurilor, din 28 februarie, in semn de protest fata de lipsa candidatilor de culoare pentru al al doilea an consecutiv. Ulterior, mai multe staruri de cinema au sustinut acest punct de vedere, in timp ce alte vedete au criticat ideea instituirii de cote in asa fel incat minoritatile sa poata ajunge mai usor la Oscaruri. Academia americana de Film, entitatea care decerneaza prestigioasele distinctii, a anuntat zilele trecute ca va lua o serie de masuri pentru o mai mare diversitate.

Premiile celei de-a 88-a editii a Oscarurilor se vor acorda la 28 februarie, la Los Angeles, intr—gala prezentata de actorul de comedie Chris Rock.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii